Jack & Jack met nieuw album naar Melkweg en La Madeleine

Jack & Jack
Jack & Jack met nieuw album naar Melkweg en La Madeleine
Door RobZ op 05 november 2018 - 13:28 Het Amerikaanse social mediafenomeen Jack & Jack komt opnieuw naar de lage landen. In 2016 stonden ze in een uitverkochte TivoliVredenburg en Trix. Ze beloofden toen om snel terug te keren en houden dus woord!

Dit keer komt het duo op donderdag 21 februari naar de Melkweg in Amsterdam en vrijdag 22 februari naar La Madeleine in Brussel.

Jack Gilinsky en Jack Johnson zijn al vrienden sinds de kleuterschool. In eerste instantie werden ze op school bekend door hun gekke humor en passie voor muziek. Ze begonnen met het maken van Vines, waarna ze een grote following op social media kregen. Daarna volgde langere sketches en heerlijke, vrolijke pop-rap muziek op hun Youtube-kanaal. Inmiddels spelen ze in Amerika voor uitzinnig publiek in grote zalen. Op 11 januari 2019 verschijnt hun eerste album 'A Good Friend Is Nice'. Dat is natuurlijk reden genoeg voor een mooie Europese tour.

De tickets voor de concerten van Jack & Jack gaan op vrijdag 9 november in de voorverkoop. Een kaartje kost je 27 euro in La Madeleine en 28,40 euro in de Melkweg. Hier koop je tickets voor Jack & Jack in de Melkweg. Hier kan je terecht voor Jack & Jack in La Madeleine.

Wil je een mail ontvangen voordat de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor de show in de Melkweg en hier in La Madeleine.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Charly Lownoise & Mental Theo

CHARLY LOWNOISE & MENTAL THEO VIEREN JUBILEUM MET...Het is bijna 25 jaar geleden dat de happy hardcore hit ‘Wonderfull Days’ van...

013tilburgklein

ALICE IN CHAINS MET BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB NAAR... Het is alweer 9 jaar geleden dat Alice In Chains voor het laatst in Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.