Balthazar terug met nieuw album en optredens in Afas Live en Lotto Arena

Balthazar
Balthazar terug met nieuw album en optredens in Afas Live en Lotto Arena
Door RobZ op 29 oktober 2018 - 12:42 Goed nieuws voor fans van de Belgische band Balthazar. Bij Studio Brussel kondigde de band hun terugkeer aan. Op 25 januari verschijnt een nieuwe album getiteld 'Fever' en er volgt een uitgebreide Europese tournee. Balthazar speelt op 7 maart in de Afas Live te Amsterdam en in eigen land wordt de Lotto Arena in Antwerpen aangedaan. Dit gaat gebeuren op vrijdag 8 maart. Faces on TV doet daar mee als special guest.

De leden van Balthazar hebben natuurlijk niet stilgezeten afgelopen tijd. Als Warhaus en J. Bernardt werden solo-tournees ondernomen. Nu is het weer tijd voor Balthazar!

De kaartverkoop voor het concert van 8 maart in Lotto Arena start op vrijdag 2 november om 10:00 uur. Een kaartje kost je 34,11 euro. Tickets voor Balthazar in de Lotto Arena koop je via deze link. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop start? Hier stel je een ticktetreminder in.

De kaartverkoop voor het concert van Balthazar in Afas Live start ook op vrijdag 2 november om 10:00 uur. Via deze link koop je je tickets. Wil je voor de Amsterdamse show van Balthazar een ticketreminder ontvangen? Hier stel je die in.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kiss

AFSCHEIDSTOURNEE KISS OOK LANGS ZIGGO DOME IN AMSTERDAM KISS gaat nog één keer de wereld over om daarna definitief te stoppen met...

Tokio Hotel

TOKIO HOTEL VOOR TWEE CONCERTEN NAAR NEDERLAND De Duitse elektropoprockband Tokio Hotel komt in het kader van hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.