Winnen: 2x2 kaarten voor Israel Nash in Hedon

Israel Nash
Winnen: 2x2 kaarten voor Israel Nash in Hedon
Door op Van de imposante bergen uit het Missouri landschap tot de diepe betonnen jungle van New York: Israel Nash vertegenwoordigt met zijn muziek allerlei facetten van Amerika. Americana roots met invloeden van soul, country en gospel. Na zes jaar er niet gespeeld te hebben keert hij terug naar Zwolle voor een optreden in Hedon.

Wil je daar graag bij zijn op zondag 11 november in Hedon? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Israel Nash'.

Deze winactie loopt tot en met 24 oktober.
Roos Blufpand

ROOS BLUFPAND NAAST THEATERS OOK LANGS PODIA (O.A....Op haar derde album Kleed me uit durft Roos Blufpand te laten zien wie ze...

Aaron Carter 1

AARON CARTER BEGIN DECEMBER NAAR MELKWEG (UPSTAIRS) Het leven van kindsterren gaat niet altijd over rozen en Aaron Carter kan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.