Winnen: 2x2 kaarten voor Nada Surf in Hedon

Nada Surf
Winnen: 2x2 kaarten voor Nada Surf in Hedon
deel via whatsapp
Door op De Amerikaanse band Nada Surf komt weer terug naar Nederland. Twintig jaar geleden brak de band door met het nummer 'Popular'. Door de jaren heen heeft de band op onder andere Pinkpop, Dour Festival en Glastonbury gespeeld.

Op 10 november is Nada Surf te zien in Hedon in Zwolle. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Nada Surf'.

Deze winactie loopt tot en met 17 oktober.deel via whatsapp
festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. MUMFORD & SONS,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Cub Sport

AUSTRALISCHE BAND CUB SPORT NAAR PARADISO EN BOTANIQUE Cub Sport komt weer onze kant op. De Australische band geeft in februari...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS