Winnen: 2x2 kaarten voor Vera Jonas in de Roode Bioscoop

Vera Jonas 2
Winnen: 2x2 kaarten voor Vera Jonas in de Roode Bioscoop
deel via whatsapp
Door op Vera Jonas is een Hongaarse zangeres die avontuurlijke muziek maakt. Ze is niet met één genre aanduiding te omschrijven en dat maakt haar ook zo mateloos intrigerend. Als je haar nog niet kent, beluister dan eens het onderstaande nummer (origineel van The Beatles natuurlijk) om een beeld te vormen van deze zangeres en songwriter.

Op 4 november is Vera Jonas te zien in de Roode Bioscoop te Amsterdam. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Vera Jonas'.

Deze winactie loopt tot en met 15 oktober.
deel via whatsapp
Melkweg nieuwe logo

ZUID-KOREAANSE BAND HYUKOH NAAR MELKWEGOp zaterdag 2 maart zal Hyukoh optreden in de Melkweg (MAX) . Inmiddels is...

Broederliefde

BROEDERLIEFDE TE ZIEN MET 'WE MOETEN DOOR 2' TOUR... Aankomend jaar is Broederliefde te zien bij verschillende podia met de 'We...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS