Post Malone naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Post Malone
Post Malone naar Ziggo Dome en Sportpaleis
deel via whatsapp
Door op Op 25 februari is Post Malone te zien in de Ziggo Dome te Amsterdam. Enkele weken later staat hij op 11 maart ook op de planken van Sportpaleis te Antwerpen. De shows maken deel uit van zijn Europese tour, ter ere van zijn nieuwe album 'Beerbongs & Bentleys'.

Post Malone kan je kennen van 'Rockstar'(ft 21 Savage),'Psycho'(ft Ty Dolla $ign) en natuurlijk de hit 'Better Now'. De rapper was voor het laatst te zien op Rock Werchter 2018 en Wow Hah! 2017.

Op vrijdag 12 oktober om 10.00 start de voorverkoop van Post Malone op 25 februari in de Ziggo Dome te Amsterdam en op 11 maart in Sportpaleis te Antwerpen. Tickets voor Post Malone in de Ziggo Dome zijn verkrijgbaar vanaf €50,-. Via deze link koop je tickets voor Post Malone in de Ziggo Dome. Tickets voor Post Malone in Sportpaleis zijn verkrijgbaar vanaf €36.90. Via deze link koop je tickets voor Post Malone in Sportpaleis.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Post Malone in
Ziggo Dome en Sportpaleis.

deel via whatsapp
BlueOctobernews

MELKWEG ONTVANGT BLUE OCTOBER OPNIEUW (DIT KEER IN MAX)De Amerikaanse rockband Blue October stond afgelopen maart nog in de Oude...

AFAS Live

THE DIRTY DADDIES VOLGEND JAAR WEDEROM NAAR AFAS LIVE Afgelopen weekend stonden ze er nog, maar volgend jaar staan The Dirty...

REACTIES

geen avatar
do 11 okt 2018 19:38

eatsleeprave.. Euh euh euh, dit is toch geen zingen man, vreselijk dit!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS