Alle concerten van Trixie Whitley afgelast

review: Trixie Whitley - 08/12 - Tolhuistun Trixie Whitley
Alle concerten van Trixie Whitley afgelast
Door MichaelaHendriksen op 05 oktober 2018 - 11:19 Slecht nieuws voor de fans van Trixie Whitley. De zangeres zou in december een reeks van vier concerten geven in Mezz, Poppodium Volt, Melkweg en Lotto Arena, maar er is net bekend gemaakt dat de concerten afgelast worden.

"Dearest friends and fans, due to unforeseen circumstances we are pushing back the release of my forthcoming album and therefore also the December tour dates"- Trixie Whitley.

In 2019 zullen er nieuwe datums bekend gemaakt worden betreft de concerten, ook zullen de gekochte tickets terugbetaald worden. Via de link kunnen kaartkopers tickets retourneren van het concert in de Melkweg. De organisatie van Lotto Arena, Poppodium Volt en Mezz nemen zelf contact op met de kaartkopers .


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Femke Weidema news

SINGER-SONGWRITER FEMKE WEIDEMA (O.A. BEKEND VAN DE...In Nederland is ze nog een grote onbekende, in de VS is Femke Weidema...

Nelly 1

RAPPER NELLY MET EXCLUSIEVE SHOW NAAR Q-FACTORY Op woensdag 21 november komt rapper Nelly met een exclusieve show naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.