Mumford & Sons met hun Delta tour in mei naar Amsterdam

review: Mumford and Sons - 04/05 - Goffertpark Mumford and Sons
Mumford & Sons met hun Delta tour in mei naar Amsterdam
deel via whatsapp
Door op We wisten dat er een flinke touraankondiging aan zat te komen voor Mumford & Sons en daar bleek geen woord van gelogen. Met hun wereldwijde 'Delta' tournee doet de Engelse band namelijk van 16 november tot en met 21 mei zestig steden in dertien landen aan. Het is de bedoeling dat er in totaal meer dan 800.000 kaarten verkocht worden.

De Delta tournee van Mumford & Sons worden In The Round-shows'. Hierbij staat het podium in het midden van de zaal, volledig omringd door het publiek. Natuurlijk staat de tour in het teken van het nieuwe album 'Delta' dat op 16 november uitkomt. De band belooft in tegenstelling tot het vorige album een intiem, akoestisch gitaargeluid.

Op donderdag 9 mei 2019 doet de Delta tournee van Mumford and Sons de Ziggo Dome te Amsterdam aan. Er is tot nu toe nog geen optreden in België bekend gemaakt, al staat Mumford & Sons wel op 8 mei in de Rockhal te Luxembourg.

De kaartverkoop voor het concert van Mumford & Sons in de Ziggo Dome start op 12 oktober om 09:00 uur. Een kaartje kost je bijna 55 euro. Via deze link koop je tickets voor Mumford & Sons in de Ziggo Dome. Wil je graag een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

deel via whatsapp
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Mumford and Sons in Ziggo Dome
Tickets Mumford and Sons
KIES TICKET
do 09 mei
Mumford & Sons
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 49,00 - 59,00
do 09 mei
Mumford & Sons Premium Seated
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 136,50
do 09 mei
Mumford & Sons Premium Standing
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 136,50
Eagles

EXTRA CONCERT VOOR THE EAGLES IN ZIGGO DOMEWegens groot succes kondigen The Eagles een extra concert aan op zaterdag 1...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. EAGLES,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS