Podium Asteriks verlaat de Blokhuispoort

Blokhuispoort
Podium Asteriks verlaat de Blokhuispoort
Door rtheijssen op 03 oktober 2018 - 10:53 Podium Asteriks verlaat op 1 januari 2019 de Blokhuispoort in Leeuwarden. Asteriks organiseerde als sinds 2009 haar concerten in de voormalige gevangenis. Er wordt nu gezocht naar een nieuwe locatie voor de podium- en kantoorfunctie. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, programmeert de stichting op diverse plekken in Leeuwarden.

Als onafhankelijk en ongesubsidieerd podium organiseerde Asteriks vanaf 2009 concerten in de Blokhuispoort, dat destijds door leegstands voordelig ter beschikking gesteld kon worden. Asteriks kon de Blokhuispoort als podium gebruiken vanwege de lage kosten. Nu de Blokhuispoort een commerciële functie heeft gekregen zijn de kosten voor Asteriks te hoog geworden om nog regelmatig concerten te kunnen organiseren.

In oktober, november en december programmeert Asteriks nog als vanouds in de blokhuispoort, op 1 januari zal Asteriks naar een nieuwe locatie gaan.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



maassilo

MAASSILO IN ROTTERDAM WORDT VERBOUWD VOOR MEER...Goed nieuws voor concertliefhebbers in Rotterdam. In de Maassilo wordt een...

013tilburgklein

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR THE SLACKERS IN 013 De New Yorkse band The Slackers weet al sinds 1997 de juiste crossover te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.