Winnen: 2x2 kaarten voor Nordmann in Mezz

Nordmann
Winnen: 2x2 kaarten voor Nordmann in Mezz
Door sjoertb op 02 oktober 2018 - 10:44 Deze maand komt de Vlaamse groep Nordmann naar Nederland. Met invloeden uit broeierige jazz, eigenzinnige rock-‘n-roll, expressionistische grooves en nachtelijk minimalisme weet de band een show vol opbouw en ontlading neer te zetten. Het laatste album genaamd ‘The Boiling Ground’ is hier weer een mooi voorbeeld van.

Op 18 oktober is Nordmann te zien in Mezz in Breda. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Nordmann'.

Deze winactie loopt tot en met 8 oktober.

Foto: Nordmann op Life I Life Festival door Erik Knevelbaard



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Birth of Joy

BIRTH OF JOY EN DEATH ALLEY NEMEN AFSCHEID IN PARADISOTwee Nederlandse bands stoppen er helaas mee: Birth of Joy en Death Alley...

Chic ft Nile Rodgers

NILE RODGERS KOMT MET CHIC NAAR NEDERLAND EN BELGIË Op maandag 10 december staan Nile Rodgers en Chic op het podium van Afas...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.