Nile Rodgers komt met Chic naar Nederland en België

Chic ft Nile Rodgers
Nile Rodgers komt met Chic naar Nederland en België
deel via whatsapp
Door op Op maandag 10 december staan Nile Rodgers en Chic op het podium van Afas Live te Amsterdam. Een dag eerder zijn ze op 9 december al te zien in Vorst Nationaal te Brussel.

Nadat ze eerder dit jaar al te zien waren op North Sea Jazz en Lowlands komt de band deze winter terug naar Nederland en België met een nieuwe liveshow. Naast de bekende nummers zal ook het nieuwe album 'It's About Time' te horen zijn tijdens de optredens.

Tickets voor Nile Rodgers en Chic op 10 december in Afas Live te Amsterdam gaan op vrijdag 5 oktober om 10.00 in de voorverkoop. De tickets voor Nile Rodgers en Chic in Afas Live zijn verkrijgbaar voor €53.76. Via deze link koop je tickets voor Nile Rodgers en Chic in Afas Live.

Tickets voor Nile Rodgers en Chic op 9 december in Vorst Nationaal te Brussel gaan op vrijdag 5 oktober om 09.00 in de voorverkoop. De tickets voor Nile Rodgers en Chic in Vorst Nationaal zijn verkrijgbaar vanaf €51.40. Via deze link koop je tickets voor Nile Rodgers en Chic in Vorst Nationaal.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Nile Rodgers en Chic in Afas Live en Vorst Nationaal.
deel via whatsapp
Nordmann

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR NORDMANN IN MEZZDeze maand komt de Vlaamse groep Nordmann naar Nederland. Met invloeden uit...

Jasper Steverlinck

JASPER STEVERLINCK MET ZIJN TOUR DOOR NEDERLAND EN... Voormalig Arid-zanger Jasper Steverlinck gaat met zijn nieuwe album 'Night...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS