Speciale Show Jett Rebel bij tentoonstelling 'Fresh Cacao'

Jett Rebel
Speciale Show Jett Rebel bij tentoonstelling 'Fresh Cacao'
Door rtheijssen op 27 september 2018 - 11:22 Vanaf 14 oktober tot en met 11 november 2018 vindt in de Cacaofabriek de tentoonstelling ‘Fresh Cacao’ plaats. 12 jonge kunstenaars presenteren uiteenlopend werk in de Cacaofabriek. De slogan van de tentoonstelling is ‘Alles Moet Anders’ en daarom zal er een thema-programma worden aangeboden op het gebied van onder andere film, dans en muziek.

Als er één muzikant is die het ‘anders’ doet dan de meeste muzikanten is dat natuurlijk Jett Rebel. En daarom komt Jett Rebel op zondag 21 oktober naar de popzaal van de Cacaofabriek. Jett Rebel vertelt zijn visie op ‘Alles Moet Anders’, gaat in gesprek met het publiek en zal natuurlijk ook optreden. Het nieuwe album van Jett Rebel genaamd '7' verschijnt vrijdag. Het is zijn vierde volwaardige plaat in ruim twee jaar.

Tickets voor deze unieke show van Jett Rebel in de Cacaofabriek op 21 oktober kosten €19.77 en zijn per direct verkrijgbaar. Via deze link koop je tickets voor Jett Rebel in de Cacaofabriek.






Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ernst Jansz

NIEUWE SHOWS DOE MAAR-ZANGER ERNST JANSZ IN HET...De aankomende tijd heeft Ernst Jansz het nog druk met de vele optredens van...

GinoVannelli

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR GINO VANNELLI Gino Vannelli is één van de bestverkochte Canadese artiesten aller tijden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.