Gavin James met Only Ticket Home tour onderweg naar Afas Live

Gavin James
Gavin James met Only Ticket Home tour onderweg naar Afas Live
deel via whatsapp
Door op De Ierse singer-songwriter Gavin James geeft op 23 februari een optreden in de Afas Live te Amsterdam. Ter ere van zijn nieuwe album 'Only Ticket Home' doet hij een uitgebreide tour door Europa. Deze eindigt op 23 februari in Amsterdam.

Gavin James is een graag geziene gast in Nederland. In 2017 stond Gavin James ook al een keer in de Afas Live, maar ook de iets kleinere Nederlandse concertpodia krijgen Gavin James regelmatig over de vloer. Verder stond Gavin James dit jaar op Lowlands en vorig jaar op Pinkpop en Paaspop.

De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag, 28 september, om 11:00 uur via Ticketmaster. Via deze link koop je tickets voor Gavin James in de Afas Live. Een kaartje kost je 38,08 euro inclusief servicekosten. Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in voor Gavin James in de Afas Live.

deel via whatsapp
heideroosjesnews.jpg

DE HEIDEROOSJES VIERT 30-JARIG BESTAAN MET CONCERTEN...Het is alweer zeven jaar geleden dat de Nederlandse band De Heideroosjes...

Anouk

ANOUK MET HAAR NIEUWE ALBUM 'WEN D'R MAAR AAN' NAAR... Op dinsdag 30 april staat Anouk op de planken van Ziggo Dome Te Amsterdam....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS