The Limiñanas op de planken van Doornroosje en Paradiso Noord

The Limiñanas
The Limiñanas op de planken van Doornroosje en Paradiso Noord
deel via whatsapp
Door op Op zondag 3 februari treedt het duo The Limiñanas op in Doornroosje te Nijmegen. Daarna staan ze op 5 februari ook op de planken van Paradiso Noord.

De muziek van The Limiñanas is een mix van sixties, psychedelica en krautrock. Inclusief zwoele zang, een ferme dosis fuzzy gitaren, twang, en surf. Minstens net zo swingend en zeker zo ruig als de muziek van Serge Gainsbourg. Afgelopen jaar verscheen de vijfde langspeler ‘Shadow People’ van The Limiñanas ‘Shadow People’. De shows zullen dan ook in het teken staan van de nieuwe muziek. Het album kwam tot stand is samenwerking met Anton Newcombe van Brian Jonestown Massacre, actrice en zangeres Emmanuelle Seigner, en Peter Hook (Joy Division/New Order).

Tickets voor The Limiñanas in Doornroosje te Nijmegen gaan op vrijdag 21 september om 10.00 in de voorverkoop. De tickets voor The Limiñanas op 3 februari in Doornoosje te Nijmegen kosten €14.50. Via deze link koop je tickets voor The Limiñanas in Doornroosje.

Over de ticketverkoop van The Limiñanas op 5 februari in Paradiso Noord is nog niks bekend.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor The Limiñanas in Doornroosje.
deel via whatsapp
Paper Kites

PARADISO NOORD ONTVANGT THE PAPER KITES OP... The Paper Kites uit de Australische stad Melbourne maakt dromerige...

Trijntje Oosterhuis

TRIJNTJE OOSTERHUIS SAMEN MET METROPOLE ORKEST NAAR... Zangeres Trijntje Oosterhuis zit inmiddels al behoorlijk wat jaren in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS