Cloud Nothings komt langs 013 en Paradiso Noord

Cloud Nothings
Cloud Nothings komt langs 013 en Paradiso Noord
deel via whatsapp
Door op Op dinsdag 5 februari staat de band Cloud Nothings op de planken van het poppodium 013 te Tilburg. Een dag later op woensdag 6 februari spelen ze ook in Paradiso Noord te Amsterdam. De shows zullen in het teken staan van hun nieuwe album ‘Last Burning Building’ dat op 19 oktober gereleased wordt.

De afgelopen jaren wist de band indruk te maken met diverse EP's en albums waaronder een gezamenlijk album 'No Life for Me' met genregenoten Wavves. ‘I’m not Part of me’, ‘Stay Useless’ en ‘Wasted Days’ zijn de songtitels waar Cloud Nothings om bekend staat. De indierock band heeft eerder opgetreden in Vera te Groningen, Paradiso te Amsterdam en op festivals als indiestad 2017 en Best Kept Secret 2017.

Tickets voor Cloud Nothings zijn nu in de verkoop. Tickets voor Cloud Nothings op 5 februari in 013 te Tilburg zijn verkrijgbaar voor €18.60. Via deze link koop je tickets voor Cloud Nothings in 013. Tickets voor Cloud Nothings op 6 februari in Paradiso Noord te Amsterdam zijn verkrijgbaar voor €18.15. Via deze link koop je tickets voor Cloud Nothings in Paradiso Noord.
deel via whatsapp
levellers, the

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR LEVELLERS IN HEDON Levellers uit Brighton bestaat in 2018 alweer 30 jaar en Hedon is trots...

DeVotchKa

PARADISO NOORD KRIJGT BEZOEK VAN DEVOTCHKA Zeven jaar hoorde je niks van ze, maar DeVotchKa is terug. Samen met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS