Jess Glynne met haar nieuwe album naar Nederland en België

Jess Glynne
Jess Glynne met haar nieuwe album naar Nederland en België
Door MichaelaHendriksen op 17 september 2018 - 11:54 Singer-songwriter Jess Glynne komt op vrijdag 15 maart naar TivoliVredenburg. Daarnaast is ze op woensdag 20 maart ook nog eens te zien in Ancienne Belgique. Haar shows zullen in het teken staan van haar nieuwe album ‘Always In Between’ dat op 12 oktober zal verschijnen.

De Engelse pop- en r&b-zangeres Jess Glynne brak in 2014 door toen ze door de band Clean Bandit werd gevraagd het nummer ‘Rather Be’ in te zingen. ‘Rather Be’ werd de grootste hit van dat jaar in ons land, en dan stond Glynne tegelijkertijd ook nog in de top vijf met ‘My Love’ van Route 94. Het jaar daarop scoorde ze met haar eigen nummer ‘Hold My Hand’. Inmiddels heeft ze alweer een hit te pakken met ‘These Days’ samen met Rudimental.

Tickets voor Jess Glynne gaan vrijdag 21 september om 10.00 in de verkoop. Tickets voor Jess Glynne op 15 maart in TivoliVredenburg zijn verkrijgbaar voor €33,-. Via deze link koop je tickets voor Jess Glynne in TivoliVredenburg. Tickets voor Jess Glynne op 20 maart in Ancienne Belgique zijn verkrijgbaar voor €25,- (aan de deur €26,-). Via deze link koop je tickets voor Jess Glynne in Ancienne Belgique.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor TivoliVredenburg en Ancienne Belgique.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hozier

HOZIER MET NIEUWE EP NAAR BELGIË EN NEDERLANDIn 2016 stond Hozier nog in de Heineken Music Hall (nu Afas Live) en Vorst...

amos lee

AMOS LEE VOOR TWEE EXCLUSIEVE CONCERTEN NAAR PARADISO Amos Lee is geen onbekende in Paradiso, maar zijn laatste bezoek stamt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.