Vier concerten voor White Lies in de BeNeLux

White Lies
Vier concerten voor White Lies in de BeNeLux
Door RobZ op 17 september 2018 - 10:49 De muziek van het Engelse trio White Lies wordt vaak vergeleken met die van Joy Division, Editors en Interpol. White Lies maakt namelijk duistere, maar o zo pakkende indie post-punk. Op 1 februari komt het nieuwe album 'Five' van White Lies uit. Meer dan genoeg reden voor een mooie clubtour die langs Paradiso, Doornroosje, Ancienne Belgique en Effenaar komt.

Op 18 februari speelt White Lies in Paradiso. Daarop volgens concerten in Doornroosje, Nijmegen en Ancienne Belgique in Brussel. Op 21 maart is er ten slotte een show in de grote zaal van Effenaar in Eindhoven. Op een rijtje ziet dat er zo uit:

18-02-2019 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
19-02-2019 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
20-02-2019 - Ancienne Belgique (AB), Brussel
21-03-2019 - Effenaar, Eindhoven (tickets)

De kaartverkoop voor de concerten start aanstaande vrijdag 21 september om 10:00 uur. Een kaartje voor een concert van White Lies kost je ongeveer 27 euro. Via bovenstaande links koop je je kaartje. Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een ticktetreminder in voor Paradiso, Doornroosje of Effenaar.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bryan Ferry

BRYAN FERRY KOMT LANGS IN NEDERLAND EN BRUSSELDe Britse singer-songwriter Bryan Ferry komt weer terug naar Nederland. Op...

Within Temptation

NOG EEN EXTRA CONCERT WITHIN TEMPTATION IN 013 Rockband Within Temptation start volgende maand de tour rondom hun nog te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.