Paradiso en Vera verwelkomen Air Waves

Air Waves
Paradiso en Vera verwelkomen Air Waves
Door MichaelaHendriksen op 13 september 2018 - 13:33 Air Waves is op zaterdag 26 januari te zien in Vera te Groningen. Daarnaast treedt de Amerikaanse Nicole Schneit ook op in Paradiso te Amsterdam op maandag 28 januari.

Air Waves is het project van Nicole Schneit, waarmee de zangeres dit jaar het derde album 'Warrior' heeft uitgebracht. De titel slaat deels op haarzelf. De lesbische Schneit vecht al jaren voor gelijkheid, waardigheid en acceptatie van alle soorten mensen. De muziek van Air Waves laat zich kenmerken door een gitaar gedreven, lo-fi sound met lome vocalen.

Tickets voor Air Waves op 26 januari in Vera te Groningen zijn verkrijgbaar voor €9.- in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Air Waves in Vera. Tickets voor Air Waves op 28 januari in Paradiso te Amsterdam zijn verkrijgbaar voor €10.20 in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Air Waves in Paradiso.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. LENNY KRAVITZ,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Jett Rebel

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR JETT REBEL IN HEDON De carrière van Jett Rebel gaat als een speer. De paradijsvogel doet alles...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.