Lenny Kravitz in juni langs Paleis 12 te Brussel

Lenny Kravitz
Lenny Kravitz in juni langs Paleis 12 te Brussel
deel via whatsapp
Door op Goed nieuws voor fans van Lenny Kravitz. Na shows in het Sportpaleis en de Ziggo Dome afgelopen zomer komt de Amerikaanse rocker volgend jaar juni weer terug naar België. Op 5 juni 2019 krijgt zijn 'Raise Vibration Tour' een vervolg in het Paleis 12 te Brussel.

Vorige week kwam het nieuwe album van Lenny Kravitz getiteld 'Raise Vibration' uit. Reden genoeg voor een concert in Paleis 12!

Tickets voor het concert van Lenny Kravitz in Brussel zijn te koop vanaf maandag 17 september om 10:00 uur. Een kaartje kost je tussen de 63 en 76 euro. Via deze link koop je tickets voor Lenny Kravitz in Paleis 12. Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Lenny Kravitz is met deze bevestiging nadrukkelijk een kanshebber voor een show op Pinkpop 2019! Dit festival vindt namelijk van 8 t/m 10 juni 2019 plaats. Let wel: het duurt nog even voordat er officieel namen bekend worden voor Pinkpop 2019.

deel via whatsapp
Bestel tickets Lenny Kravitz in Paleis 12
Tickets Lenny Kravitz
do 06 jun
Paleis 12, Brussel
€ 63,72 - 76,68
TivoliVredenburg news

DAVID DUCHOVNY (VAN X-FILES EN CALIFORNICATION) VOOR... David Duchovny ken je natuurlijk als Fox Mulder van the X-Files of Hank...

Architects

ARCHITECTS MET HOLY HELL TOUR LANGS AFAS LIVE EN... Op zaterdag 12 januari komt Architects met hun Holy Hell Tour naar de AFAS...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS