Drie keer Carré op rij voor Joe Bonamassa

review: Holland International Blues Festival 2018 - Zaterdag
Drie keer Carré op rij voor Joe Bonamassa
Door Cartman91 op 10 september 2018 - 11:29 De Amerikaanse bluesgitarist Joe Bonamassa komt met de Europese tour komend voorjaar ook naar Nederland toe.

Joe, die al op zijn 12e als voorprogramma van B.B. King mocht spelen, is een van de grootste gitaristen ter wereld. Op 1,2 en 3 mei zal hij in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam te zien zijn.

Op 21 september komt alweer zijn dertiende album, getiteld Redemption uit. Verwacht tijdens de concerten dus veel nieuw materiaal.

Tickets voor deze concertreeks gaan komende vrijdag (14 september) om 10 uur in de voorverkoop. Kaarten kosten dan tussen de 64,90 en 209 euro (inclusief servicekosten). Toegangskaarten voor het eerste optreden in Carré koop je hier (reminder), voor dag twee kan je hier terecht (reminder). Tot slot kan je voor de derde show op deze link drukken voor kaarten (reminder).

Om er zeker van te zijn dat je er op tijd bent voor de start van de kaartverkoop kan je je aanmelden voor een reminder. Je krijgt van ons dan tijdig een herinnering in je mailbox.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Wolf Alice

WOLF ALICE KOMT NAAR TRIX EN TIVOLIVREDEBURGOp dinsdag 4 december is de Engelse indierockband Wolf Alice te zien in...

The Wombats

THE WOMBATS MET CIRCA WAVES RICHTING 013 EN TRIX The Wombats zijn een graag geziene gast in Nederland. In april stond de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.