Ghost te zien in AFAS Live en Lotto Arena

ghostfortarock
Ghost te zien in AFAS Live en Lotto Arena
Door op Op dinsdag 5 februari is Ghost te zien in AFAS Live, Amsterdam met de 'A Pale Tour Named Death' tournee. Een dag later, woensdag 6 februari, is de gemaskerde band te zien in Lotto Arena, Antwerpen.

Binnen de metalscene word Ghost al vanaf dag één geroemd om hun eigen geluid en mysterieuze voorkomen. Muzikaal is het duidelijk hoorbaar dat ze inspiratie halen uit de muziek van bands als Black Sabbath, Blue Öyster Cult en Mercyful Fate. Ghost was eerder dit jaar met hun nieuwe album 'Prequelle' al meerdere keren te zien op festivals als Graspop Metal Meeting en Dynamo Metalfest.

Tickets voor Ghost in AFAS Live zijn verkrijgbaar voor €39,- exclusief servicekosten. De kaartverkoop start op donderdag 13 september om 10.00 uur. Tickets voor Ghost in Lotto Arena zijn voor €41.94 verkrijgbaar en de kaartverkoop zal starten op vrijdag 14 september om 10.00

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel hier een reminder in voor Ghost in AFAS Live en stel hier een reminder in voor Ghost in Lotto Arena.
The Wombats

THE WOMBATS MET CIRCA WAVES RICHTING 013 EN TRIX The Wombats zijn een graag geziene gast in Nederland. In april stond de...

Hedon

EXTRA CONCERT RICO & STICKS IN HEDON Slechts enkele dagen geleden werd bekend dat Rico & Sticks voorlopig...

REACTIES

geen avatar
ma 10 sep 2018 23:45

eatsleeprave.. Laat maar zitten, vonden Lowlands al niet boeiend genoeg...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.