Canshaker Pi samen met o.a. Pip Blom, 45ACIDBABIES en The Mighty Breaks naar Paradiso

Canshaker Pi news_groot
Canshaker Pi samen met o.a. Pip Blom, 45ACIDBABIES en The Mighty Breaks naar Paradiso
Door Cartman91 op 05 september 2018 - 10:58 De Nederlandse band Canshaker Pi is sinds hun tweede album uit is druk aan het touren door Europa, waardoor ze nauwelijks in Nederland te zien waren.

Nu is bekend gemaakt dat er toch een mogelijkheid is om ze in onze hoofdstad live te zien. Op 10 januari 2019 staan ze onder de noemer Naughty Naughty Naughty Naughty @ Indiestad in de grote zaal van Paradiso. de band komt niet alleen, want ze nemen ook hun vrienden van Pip Blom, Afterpartees, Scram C. Baby, 45ACIDBABIES, Lewsberg, Bull, The Mighty Breaks en Volcano Boys mee.

Eerder werd ook al bekend dat Canshaker Pi voor Death Alley invalt op Appelpop.

Tickets zijn al te verkrijgen. Een kaartje kost je 14,18 euro (inclusief servicekosten). Mocht je in het beheer zijn van een Indiestadpas, dan kan je dit evenement gratis bezoeken!


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Leafs news

CLUBTOUR LANGS O.A. TIVOLIVREDENBURG, 013 EN MELKWEG...Slechts 16 jaar oud, maar nu al een aanstormend talent in de Nederlandse...

Dead Can Dance

DEAD CAN DANCE TWEE KEER TE ZIEN IN UTRECHT EN BRUSSEL Op maandag 13 mei en dinsdag 14 mei verwelkomt TivoliVredenburg, Utrecht de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.