The Kooks met nieuw album naar Brussel en Amsterdam

Kooks
The Kooks met nieuw album naar Brussel en Amsterdam
Door RobZ op 03 september 2018 - 10:24 Afgelopen zomer waren the Kooks uitgebreid op festivals te zien. Achtereenvolgens werden Pinkpop, Rock Werchter en Sizget aangedaan. Met hun nieuwe album 'Let's Go Sunshine' onder de arm, kondigen the Kooks vandaag een nieuwe tournee aan. Op donderdag 28 maart wordt de Lotto Arena in Brussel aangedaan en een dag later, 29 maart dus, is de Afas Live in Amsterdam aan de beurt. Toen deze zaal in 2015 nog de Heineken Music Hall heette, speelden de heren uit Brighton hier ook al.

The Kooks laten zich niet laten grijpen binnen één genre. Ze combineren hun indierock moeiteloos met retro funk, domerige pop en country punk.



Tickets voor de beide concerten gaan op vrijdag 7 september om 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor the Kooks in de Lotto Arena en hier kan je terecht voor het concert van the Kooks in Afas Live. Een kaartje voor the Kooks kost je ongeveer 39 euro.

Wil je een email met de juiste ticketlink ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor the Kooks in de Lotto Arena en hier voor the Kooks in Afas Live.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jeremy loops

JEREMY LOOPS KOMT MET VIJF SHOWS TERUG NAAR...De Zuid-Afrikaanse muzikant en zanger Jeremy Loops was eerder dit jaar nog...

Ancienne Belgique news

DE ROMA EN ANCIENNE BELGIQUE VOOR CHARLOTTE GAINSBOURG De Franse chansons-zangeres Charlotte Gainsbourg komt voor twee concerten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.