Billie Eilish naar TivoliVredenburg en La Madeleine

review: Billie Eilish - 27/10 - Melkweg Upstairs Billie Eilish
Billie Eilish naar TivoliVredenburg en La Madeleine
Door RobZ op 27 augustus 2018 - 18:10 Billie Eilish is nog maar 16 jaar oud. Toch wordt de pop-prinses in één adem genoemd met artiesten als Lorde, Lana del Rey en Aurora. Catchy en strak geproduceerde electropop.

In november 2016 werd haar single 'Ocean Eyes' gereleased op SoundCloud, met de intentie dat haar danslerares het makkelijk kon downloaden. Wat ze niet verwacht had is dat haar nummer viral zou gaan en ze ontdekt zou worden. Zo is haar nummer 'Bored' gebruikt in de serie '13 Reasons Why' en 'Ocean Eyes' in de nieuwe film 'Everything Everything'.

Nu gaat Billie Eilish opnieuw op tour en op zondag 24 februari komt deze langs TivoliVredenburg in Utrecht en een dag later (25 februari dus) staat ze in La Madeleine te Brussel.

Kaarten voor beide shows gaan vrijdag de 31e augustus om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor Billie Eilish in TivoliVredenburg kost je 31 euro. In Brussel ben je een stuk goedkoper uit. Hier kosten tickets 23,70 euro. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan. Hier stel je een ticketreminder in.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



maroon5

ZIGGO DOME VERWELKOMT MAROON 5Op maandag 10 juni komt Maroon 5 naar Amsterdam voor een show in de Ziggo...

Paradiso logo nieuw

TVOH-WINNARES JULIA ZAHRA BEGIN 2019 OP CLUBTOUR... De Amerikaans-Nederlandse zangeres en winnares van The Voice Of Holland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.