Winnen: 2x2 kaarten voor MURS in Podium Grounds

MURS 2
Winnen: 2x2 kaarten voor MURS in Podium Grounds
Door op De Amerikaanse rapper MURS zit al meer dan 20 jaar in het artiestenvak. Zijn teksten zijn typerend voor de old-school hiphopcultuur. MURS richtte in 1994 de rapgroep 3 Melancholy Gypsys op. Als soloartiest trad hij voor het eerst op in 2003 en zijn eerste grote succes behaalde hij met het Living Legends collectief. In de afgelopen jaren heeft MURS samengewerkt met verschillende bekende artiesten en producers als o.a. Kendrick Lamar en Snoop Dogg.

Zaterdag 8 september staat hij in Grounds. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'MURS'.

Deze winactie loopt tot en met 29 augustus.
Paceshifters klein

PACESHIFTERS VIERT 10-JARIG BESTAAN MET SHOWS IN... Paceshifters viert een mooi jubileum. Tien jaar lang speelt de rockband...

Prodigy1

OOK ZIGGO DOME ONTHAALT THE PRODIGY IN DECEMBER Op zondag 9 december speelt The Prodigy een show in de Ziggo Dome te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.