Ook Ziggo Dome onthaalt The Prodigy in december

review: The Prodigy - 11/12 - 013 The Prodigy
Ook Ziggo Dome onthaalt The Prodigy in december
deel via whatsapp
Door op Op zondag 9 december speelt The Prodigy een show in de Ziggo Dome te Amsterdam. De show staat naast alle klassiekers ook in het teken van het nog te verschijnen album No Tourist. De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam start vrijdag 31 augustus om 10:30 uur via Ticketmaster. Kaarten kosten 39 euro.

Pas geleden verscheen de eerste single Need Some1 van het aankomende album No Tourist. De track is een voorbode voor het langverwachte zevende album van de groep dat op 2 november verschijnt. Liam Howlett, Keith Flint en Maxim bouwen met hun techno, acid, breakbeat en punk al ruim twintig jaar een brug tussen rock en dance. In die twee decennia heeft de Britse groep vele classics op hun naam gezet zoals Out of Space, Smack My Bitch Up en Firestarter.

Op 7 december staat The Prodigy ook in Brussel (Vorst Nationaal).
deel via whatsapp
groundsrotterdam

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR MURS IN PODIUM GROUNDSDe Amerikaanse rapper MURS zit al meer dan 20 jaar in het artiestenvak....

Patronaat news

THE MELVINS SAMEN MET JON SPENCER NAAR PATRONAAT De Amerikaanse band The Melvins komt samen met de eveneens Amerikaanse...

REACTIES

geen avatar
vr 24 aug 2018 01:22

eatsleeprave.. Er gebeurd bij deze band altijd wel wat, op I love techno dreigde de show niet door te gaan, doordat het er veel te vol stond en op Indian Summer moest het vervroegd gestaakt worden door brand op het podium! On topic; de muziek blijft geweldig en tijdloos.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS