De Staat via Lowlands naar Afas Live

review: De Staat - 18/02 - AFAS Live
De Staat via Lowlands naar Afas Live
Door RobZ op 19 augustus 2018 - 11:51 Gistermiddag kondigde de Staat het al aan tijdens hun optreden in de Alpha tent van Lowlands: op 16 maart 2019 geeft de band een concert in de Afas Live te Amsterdam. Het optreden zal in het teken staan van een nieuw album, waar op dit moment nog aan gewerkt wordt. Vorige week werd wel de eerste single gepresenteerd 'Kitty, Kitty'.



De Staat laat weten: “We vinden het heel cool om eindelijk weer met een grote eigen show in Nederland te staan, we kijken ernaar uit om ons nieuwe werk in je gezicht te blazen en een speciale show neer te zetten.”.

Kaarten voor het optreden van de Staat in Afas Live gaan op 24 augustus om 10:00 uur in de voorverkoop. Een ticket kost je 35 euro exclusief servicekosten. Via deze link koop je ook een ticket voor het concert van de Staat. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo

TASH SULTANA MET WERELDTOUR NAAR SPORTPALEIS EN...Het was al even bekend dat de Australische singer-songwriter Tash Sultana...

incubuss

CONCERT INCUBUS IN TIVOLIVREDENBURG AFGELAST Slecht nieuws voor fans van Incubus. De Amerikaanse band zou vanavond voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.