Dimitri Vegas & Like Mike weer meerdere keren naar Sportpaleis

Dimitri Vegas & Like Mike
Dimitri Vegas & Like Mike weer meerdere keren naar Sportpaleis
Door RobZ op 18 juli 2018 - 10:53 Het begint traditie te worden. Belgisch DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike zetten al sinds 2015 in december een aantal avonden achter elkaar het Sportpaleis in Antwerpen op stelten. Dit jaar werken Dimitri Vegas & Like Mike in het kader van 'Garden of Madness' samen met het team van Tomorrowland om het gevoel van het festival ook indoor te beleven.

Op vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 december staan Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis te Antwerpen. Net als de voorbije jaren zullen Dimitri Vegas & Like Mike bijgestaan worden door een aantal nationale en internationale topnamen die later bekendgemaakt worden.

De kaartverkoop voor de concerten start op dinsdag 4 september om 10:00 uur. Tickets kosten tussen de 36,34 en 55,38 euro. Via deze link koop je tickets voor Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis. Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

JARREAU VANDAL MET LIVE OPTREDENS NAAR ANCIENNE...De Nederlandse DJ en producer Jarreau Vandal heeft vorige week nog twee...

JasonMraznieuws

JASON MRAZ IN HET VOORJAAR NAAR AFAS LIVE Afgelopen maand werd nog het nieuwe album Know aangekondigd, deze zal op 10...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.