Winnen: 3x2 kaarten voor The Beautiful Girls in de Melkweg

The Beautiful Girls new
Winnen: 3x2 kaarten voor The Beautiful Girls in de Melkweg
deel via whatsapp
Door op The Beautiful Girls is de band rondom singer/songwriter Mat McHugh uit Sydney. De Australiërs zorgen er al 17 jaar voor dat de zon overal ter wereld tevoorschijn komt. Dat doen ze met hun zomerse mix van folk, rock en reggae. Liedjes als 'La Mar', 'Music' en 'Periscopes' werden beroemd door surffilms en sindsdien is de band onlosmakelijk verbonden met de surfcultuur.

Op dinsdag 31 juli vindt het concert van The Beautiful Girls plaats in de Melkweg (OZ). In het voorprogramma en op de drums speelt deze tour Bobby Alu, de drummer van Xavier Rudd. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Beautiful Girls'.

Deze winactie loopt tot en met 18 juli.
deel via whatsapp
festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. ENTER SHIKARI,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

013tilburgklein

MYRKUR HALF DECEMBER NAAR 013 De Deense muzikante Amalie Bruun ( Myrkur ) maakt een mix van blackmetal en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS