Rapper Lil Dicky met wereldtour naar België en Nederland

Lil Dicky 2
Rapper Lil Dicky met wereldtour naar België en Nederland
Door op De Amerikaanse rapper Lil Dicky komt met zijn 'Life Lessons' wereldtour langs de lage landen. Deze tour zal in oktober en november plaatsvinden.

In België is hij te zien op 11 november in Ancienne Belgique te Brussel en een dag later (12 november) kan je zijn humoristische raps bewonderen in TivoliVredenburg te Utrecht. Tijdens de tour zullen Mustard en Oliver Tree het voorprogramma verzorgen.

Tickets gaan vanaf 13 juli om 10 uur in de voorverkoop. Een toegangskaartje voor het concert in TivoliVredenburg kost je minimaal 28,95 euro, voor een AB ticket ben je 29 euro kwijt in de voorverkoop. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Om te voorkomen dat je de start van de Utrechtse kaartverkoop mist kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Je ontvangt dan tijdig een herinnering via je mail!

Black Eyed Peas news2

BLACK EYED PEAS NA ACHT JAAR TERUG NAAR AMSTERDAM EN...Het is alweer acht jaar geleden dat The Black Eyed Peas een Europese tour...

dice

UTRECHTSE SHOWCASEFESTIVAL DICE MAAKT LINE-UP BEKEND... De negende editie van DiCE in TivoliVredenburg zal plaatsvinden op 18...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.