Producent concert Broederliefde: Wij hebben bedreigingen ontvangen

Broederliefde
Producent concert Broederliefde: Wij hebben bedreigingen ontvangen
Door op Fans van Broederliefde hebben de producent van het geannuleerde concert in het stadion van Sparta op 2 juni bedreigd. Dat zegt Loubna Fonseca van Mim Productions. Fonseca begrijpt de opgelopen emoties bij de fans, maar zegt dat het bedrijf niet failliet is en er ‘keihard’ aan een oplossing wordt gewerkt.

Boze fans verzamelden zich maandag op Facebook, nadat Ticketmaster in een mail had laten weten dat het geld van de gekochte kaarten van het geannuleerde concert niet zou worden teruggegeven vanwege een faillissement van Mim Productions. Dit zorgde voor veel woede onder de fans.

"Hoewel 90 procent gewoon terecht wil weten hoe het met hun geld zit, zijn er ook andere berichten bij", laat Loubna Fonseca van Mim Productions weten. ,,Ik zal niet herhalen wat er allemaal uitgesproken wordt.” Ondanks dat wil ze de bedreigingen niet te hoog opnemen en ziet ze aangifte als laatste stap.

Ook Broederliefde schuift alle verantwoordelijkheid voor de financiële schade richting de andere partijen. Wel verlengde de band gisteren de termijn waarbinnen gedupeerde fans gratis tickets voor een nieuw concert in Ahoy kunnen aanvragen. Of de fans ooit nog hun geld terug zullen zien, is nog steeds de vraag.

Bron: ad.nlliornews

LIOR (BEKEND VAN THIS OLD LOVE) NAAR DE HELLING,...Een aantal jaar geleden brak Lior door met het nummer This Old Love . Een...

Paul Kalkbrenner

NDSM SCHEEPSBOUWLOODS ONTVANGT PAUL KALKBRENNER IN... Paul Kalkbrenner komt met een show naar het Amsterdam Dance Event . De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.