Mattiel met Europese tour langs Nederland en België

Mattiel news_groot
Mattiel met Europese tour langs Nederland en België
deel via whatsapp
Door op De Amerikaanse zangeres Mattiel, afkomstig uit Atlanta komt met haar retropop en rock 'n roll naar het Europese vasteland toe voor een tour. De tour zal in het najaar plaatsvinden.

Nederland en België worden hierbij niet overgeslagen. In november komt Mattiel voor maar liefst drie concerten naar Nederland en daarna één concert in België. Details:

4 november - EKKO, Utrecht
5 november - 013, Tilburg (tickets / reminder)
6 november - Bitterzoet, Amsterdam (tickets / reminder)
7 november - Botanique, Brussel

Tickets voor deze concerten gaan vanaf 6 juli om 9 uur in de voorverkoop. Kaarten kosten dan rond de 15 á 17 euro, met uitzondering van het Belgische concert. Deze kost je 12 euro.

Om te voorkomen dat je de start van de kaartverkoop van de concerten in Tilburg en Amsterdam mist kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Je kan dan van ons tijdig een herinneringsmail verwachten! Om je aan te melden voor de reminder klik je op de betreffende link hierboven.

deel via whatsapp
Oi Va Voi news

PARADISO NOORD EN DOORNROOSJE VOOR OI VA VOIVoor het eerst in ongeveer tien jaar komt de Londense groep Oi Va Voi weer...

Ellen Ten Damme1

ELLEN TEN DAMME VOOR EEN EXTRA OPTREDEN NAAR CARRÉ De vraag naar kaarten voor het concert op 16 november was erg groot en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS