The Abba Story naar Stadsschouwburg (Antwerpen)

Abba
The Abba Story naar Stadsschouwburg (Antwerpen)
Door Nicolawifi op 28 juni 2018 - 13:21 Bernhard Kurz is een succesvolle producer van o.a "The Beatels Musical- All You Need Is Love" en "Elvis The Musical". Op 2 november komt hij met de spectaculaire productie "The Abba Story - Thank You" naar de Stadsschouwburg te Antwerpen.

De Engelstalige show vertelt het verhaal van de bekendste Zweedse band aller tijden die in de jaren '70 en '80 de wereld veroverde met bijzonder aanstekelijke popliedjes. Het concert brengt een prachtig eerbetoon aan de band en hun onsterfelijke muziek. Dit twee uur durende muzikale spektakel brengt de grootste hits als "Mamma Mia" en "Waterloo" tot leven.

Tickets
Kaarten voor The Abba Story - Thank You in Stadsschouwburg te Antwerpen zijn hier te koop. De prijzen liggen tussen: €32,48 en €77,28 (incl. servicekosten).


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Luxor Live

LEELA JAMES IN SEPTEMBER NAAR NEDERLAND VOOR SHOWS...De uit Los Angeles afkomstige nu-soul zangeres Leela James komt naar Luxor...

3JS

3JS OP CLUBTOUR NAAR O.A SUGARFACTORY, HEDON EN... 3JS gaan volgende jaar op de clubtour en komen onder meer langs steden als...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.