Ticketmaster raadt alle klanten van afgelopen jaar aan wachtwoord te wijzigen

Tickets
Ticketmaster raadt alle klanten van afgelopen jaar aan wachtwoord te wijzigen
Door ThomasS op 28 juni 2018 - 10:51 Op zaterdag 23 juni 2018 heeft Ticketmaster UK schadelijke software vastgesteld gehost door Inbenta Technologies, een externe leverancier van Ticketmaster. Omdat het Inbenta-product op de websites van Ticketmaster International werd gebruikt, is het mogelijk dat persoonlijke of betalingsgegevens van sommige klanten toegankelijk waren voor een onbekende derde partij.

Kopers van concertkaarten ontvangen een mail als ze tussen September 2017 en 23 juni 2018 een ticket hebben gekocht. Uit voorzorg. Ticketmaster werkt samen met de autoriteiten, evenals creditcardmaatschappijen en banken.

Wat te doen
Ticketmaster heeft de website veiligheid.ticketmaster.nl in het leven geroepen om je vragen over het Inbenta-incident te beantwoorden. Als je alsnog een vraag hebt, kan je contact met ons opnemen via https://www.ticketmaster.nl/klantenservice.

Uit voorzorg vraagt Ticketmaster alle klanten hun wachtwoord opnieuw in te stellen. Dat kan je doen door in te loggen op je account en te klikken op ‘wachtwoord vergeten’.

Ticketmaster raadt aan je rekeningafschriften te controleren op aanwijzingen van fraude of identiteitsdiefstal. Als je je zorgen maakt, of verdachte activiteiten in je afschriften opmerkt, neem dan contact op met de bank of het creditcardbedrijf.

Bron: Ticketmaster


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



3JS

3JS OP CLUBTOUR NAAR O.A SUGARFACTORY, HEDON EN... 3JS gaan volgende jaar op de clubtour en komen onder meer langs steden als...

Con Brio news

CON BRIO VOOR CLUBTOUR NAAR LANTARENVENSTER,... Con Brio komt in oktober van dit jaar naar Nederland voor een serie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.