Donnie & Joost met 'Viraal in Carré' show naar Carré

review: Joost - 29/03 - Rotown Joost
Donnie & Joost met 'Viraal in Carré' show naar Carré
Door Maximeisis op 28 juni 2018 - 10:34 Op 2 december 2018 komen hiphopsensaties Donnie en Joost naar Carré in Amsterdam voor een unieke show. Het is een eenmalig optreden van het duo in het kader van hun gezamenlijke album die binnenkort verschijnt.

Rappers Donnie en Joost kregen beiden bekendheid door hun muziekvideo's op YouTube. Inmiddels zijn ze zowel solo als gezamenlijk niet meer te stoppen. Nadat beiden een succesvolle tour achter de rug te hebben, slaan Donnie en Joost nu de handen inéén. Vrijdag droppen de mannen de eerste single van hun aankomende plaat M van Marķeting.

De kaartverkoop van het concert Donnie & Joost: Viraal in Carré start zaterdag 30 juni om 10.00 uur. Stel hier een ticketreminder in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is begonnen.

Tickets voor Donnie & Joost: Viraal in Carré op 2 december in Amsterdam zijn verkrijgbaar via de link.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Con Brio news

CON BRIO VOOR CLUBTOUR NAAR LANTARENVENSTER,... Con Brio komt in oktober van dit jaar naar Nederland voor een serie van...

Eminem

EMINEM NEEMT TWEE VOORPROGRAMMA'S MEE NAAR NIJMEGEN... Eminem komt met zijn Revival Tour op 12 juli 2018 langs Goffertpark in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.