Florence + The Machine met ‘High As Hope Tour' naar Nederland en België

review: Florence + The Machine - 10/12 - Ziggo Dome Florence + The Machine
Florence + The Machine met ‘High As Hope Tour' naar Nederland en België
Door op In april gaf ze ons al een voorproefje voor het nieuwe album met de single Sky Full Of Song, maar over een paar dagen komt het hele nieuwe album van Florence + the Machine uit genaamd High As Hope en dat betekent ook een nieuwe tour. Op 7 maart is ze te zien in het Antwerpse Sportpaleis en op 25 maart 2019 staat ze in Rotterdam Ahoy.

Florence heeft in haar bijna 10-jarige carrière al een hoop hits gescoord als Dog Days Are Over, Rabbit Heart en You've Got The Love. Ze vertolkt haar songs op het podium met energie en enthousiasme, en dat altijd op blote voeten.

Tickets gaan op woensdag 4 juli om 10:00 uur in de voorverkoop. Wil je de start van de voorverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder in voor Florence + the Machine in het Sportpaleis en stel hier een ticketreminder in voor Florence + the Machine in Ahoy en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart.

Tickets voor Florence + the Machine op 7 maart in het Antwerpse Sportpaleis kosten €39,65 euro en zijn verkrijgbaar via de link. Een ticket voor Florence + the Machine op 25 maart in Rotterdam Ahoy heb je al voor €42,90 euro en zijn te verkrijgbaar via de link.




G. Love

G. LOVE VOOR VIER CONCERTEN NAAR NEDERLAND G.Love komt dit najaar voor vier concerten naar Nederland. Achtereenvolgens...

Enrique Iglesias

ENRIQUE IGLESIAS KOMT NAAR ZIGGO DOME EN PALEIS 12 Enrique Iglesias staat op 8 november op het podium in Paleis 12 te Brussel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.