Enrique Iglesias komt naar Ziggo Dome en Paleis 12

Enrique Iglesias
Enrique Iglesias komt naar Ziggo Dome en Paleis 12
deel via whatsapp
Door op Enrique Iglesias staat op 8 november op het podium in Paleis 12 te Brussel en een dag later in Ziggo Dome te Amsterdam.

Enrique Iglesias is een Spaanse zanger, hij zong eerst alleen in het Spaans en vervolgens tegen de jaren '90 breidde hij zijn repertoire uit met liedjes in het Engels en Frans. In 2007 bracht hij het album "Insomniac" waarin bevond zich de single "Do You Know (Ping Pong Song)" die een grote hit werd.

Tickets
De kaartverkoopt start aanstaande vrijdag 29 juni om 10:00 uur. Voor de show van Enrique Iglesias in Ziggo Dome kan je hier de tickets kopen. De prijzen verschillen tussen €45 en €79. Voor het concert in Brussel zijn de tickets verkrijgbaar via deze link en ze kosten €34 - €85.

Wil je de start van de kaartverkoop voor het concert in Ziggo Dome niet missen? Stel dan hier een ticketreminder in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart.
deel via whatsapp
Florence + the Machine

FLORENCE + THE MACHINE MET ‘HIGH AS HOPE TOUR' NAAR...In april gaf ze ons al een voorproefje voor het nieuwe album met de single...

Alina Baraz

MELKWEG VERWELKOMT ALINA BARAZ Op 21 november komt Amerikaanse R&B singer-songwriter Alina Baraz naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS