Emma Ruth Rundle voor Vera en Rotown

Emma Ruth Rundle
Emma Ruth Rundle voor Vera en Rotown
Door op Amerikaanse singer-songwriter Emma Ruth Rundle komt op 31 oktober naar Rotown in Rotterdam en op 1 november is ze te zien in Vera te Groningen.

De muziek van Emma Ruth Rundle is moeilijk in één genre te plaatsen. Liefelijke zang kan omslaan in een duistere atmosfeer en er zijn elementen van gothic-folk, post-rock, shoegaze en ambient in terug te horen. Op 14 september verwachten we haar vierde album genaamd On Dark Horses.

Zelf noemt ze Kate Bush als een van haar inspiratiebronnen, al hoor je in haar zang af en toe ook Tori Amos terug. Live gaat het er echter een stuk heftiger aan toe, waarbij ze bijgestaan wordt door de band van Evan Patterson, die als Jaye Jayle de opening van de avond verzorgt.

De kaartverkoop is voor beide concerten al gestart. Tickets voor Emma Ruth Rundle op 31 oktober in Rotown, Rotterdam kosten €12,50 euro en zijn verkrijgbaar via de link. Een ticket voor Emma Ruth Rundle op 1 november in Vera, Groningen kost €12,- euro en is ook verkrijgbaar via de link.

Paradiso logo nieuw

PARADISO HAALT PARCELS, DEATH GRIPS, KANDACE SPRINGS...Er zijn weer nieuwe concerten aangekondigd voor Paradiso. Na de zomervakantie...

Neck Deep

NECK DEEP MET THE PEACE AND THE PANIC TOUR NAAR... Neck Deep komt volgend jaar op 30 januari naar Effenaar in Eindhoven....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.