Melkweg en La Madeleine voor Sigrid

sigrid
Melkweg en La Madeleine voor Sigrid
deel via whatsapp
Door op Op maandag 19 november 2018 staat de Noorse singer-songwriter Sigrid in de Melkweg in Amsterdam en op dinsdag 20 november is ze te zien in La Madeleine te Brussel.

Het eerste liedje wat Sigrid ooit schreef stuurde ze op naar de radio en het regende gelijk telefoontjes van managers en boekers. Sindsdien is het alleen maar in sneltreinvaart door gegaan. Na haar debuut EP Don't Kill My Vibe speelde ze uitverkochte shows over heel de wereld. Haar tweede Raw (2018) laat ook een andere kant van de zangeres zien met meer mellow synth pop.

De kaartverkoop start voor beide concerten vrijdag 22 juni om 10:00 uur. Wil je de start van de kaartverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder in voor Sigrid in Melkweg en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart. Hier stel je een ticketreminder voor Sigrid in La Madeleine in.

Tickets voor Sigrid op maandag 19 november in de Melkweg, Amsterdam kosten €19,30 euro en zijn verkrijgbaar via de link. Een ticket voor Sigrid in La Madeleine te Brussel op dinsdag 20 november kost €24,70 en is ook verkrijgbaar via de link.
deel via whatsapp
Pinkpop 2018 news

NIEUWE NOR STAAKT ACTIVITEITEN VANWEGE OVERLEDEN...Grote verslagenheid heerst onder de vrijwilligers van Nieuwe Nor in...

The Growlers

THE GROWLERS MET BEACH GOTH TOUR NAAR PARADISO The Growlers komen met Beach Goth Tour op 6 november 2018 langs de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS