A Perfect Circle naar AFAS Live en de Lotto Arena

a perfect circle
A Perfect Circle naar AFAS Live en de Lotto Arena
Door op Na succesvolle shows op Coachella en de langverwachte release van het nieuwe album Eat The Elephant, kondigt A Perfect Circle vandaag data aan voor shows in Engeland en Europa deze winter. Op 7 december is de band te zien in de Lotto Arena in Antwerpen en op 9 december staan ze in AFAS Live in Amsterdam.

Eind vorig jaar kwam A Perfect Circle plots met nieuwe muziek. Dit nummer genaamd The Doomed was de aanloop naar het nieuwe en vierde album van de band. In april van dit jaar bracht de band het nieuwe album uit. Hun eerste album sinds veertien jaar.

In 1999 maakte A Perfect Circle zijn debuut. De band is uitgegroeid tot een grote naam in het rock/metal genre.

De kaartverkoop voor het concert in de Lotto Arena is gelijk gestart. Tickets voor A Perfect Circle op 7 december in de Lotto Arena in Antwerpen kosten €55,38 euro en zijn verkrijgbaar via de link.

Tickets voor A Perfect Circle in AFAS Live gaan op vrijdag 22 juni om 10:00 in de voorverkoop. Wil je de start van de voorverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart. Tickets voor A Perfect Circle op 9 december in de AFAS Live in Amsterdam kosten €53,90 euro en zijn verkrijgbaar via de link.
Ben Howard

BEN HOWARD OOK NOG EEN DERDE KEER NAAR TIVOLIVREDENBURGAfgelopen week kondigde Ben Howard twee shows aan in TivoliVredenburg te...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. NICKI MINAJ, 5... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.