Ben Howard naar Vorst Nationaal en twee keer naar TivoliVredenburg

Ben Howard
Ben Howard naar Vorst Nationaal en twee keer naar TivoliVredenburg
deel via whatsapp
Door op De Britse singer-songwriter Ben Howard komt 18 en 19 november naar TivoliVredenburg in Utrecht en later dit najaar op 4 december staat hij ook op het podium van Vorst Nationaal te Brussel.

Ben Howard verscheen voor het eerst op het toneel met zijn debuut ‘Every Kingdom’ en briljante singles “The Wolves” en “Keep Your Head Up”. Met zijn tweede album "I Forget Where We Were" bevestigde hij zijn grote talent. Zijn dromerige, melancholische muziek doet soms denken aan Bon Iver.

Tickets
De kaartverkoop start op vrijdag 15 juni om 10:00 uur 's ochtends via Ticketmaster. [url2=]Hier koop je tickets voor het concert 18 november en hier kan je terecht voor 19 november. Voor de show in Brussel zijn ze via deze link verkrijgbaar. Een kaartje kost je ongeveer 40 euro.

deel via whatsapp
Qfactory

GLENN HUGHES (DEEP PURPLE, BLACK COUNTRY COMMUNION)... Glenn Hughes komt in november naar Nederland om concerten te geven. De...

Why Don't We

WHY DON'T WE IN HET NAJAAR NAAR TIVOLIVREDENBURG EN 013 De Amerikaanse band Why Don't We komt 15 oktober 2018 op het podium te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS