Blue Planet II live in concert naar Rotterdam Ahoy en Paleis 12 te Brussel

Blue Planet II news_groot
Blue Planet II live in concert naar Rotterdam Ahoy en Paleis 12 te Brussel
Door op Twintig jaar geleden begon de BBC met de natuurdocumentaire Planet Earth. Inmiddels is daar ook een deel twee van, gemaakt door een nieuwe generatie mensen. Het succes hiervan was groot, zo groot dat er ook een spin-off van is gemaakt over het oceaan leven: Blue Planet! Ook hiervan is een deel twee gemaakt (Blue Planet II).

De live uitvoering hiervan (Blue Planet II live in concert) zal in 2019 te zien zijn in Ahoy (6 maart) en Paleis 12 (10 maart). Hans Zimmer, succesvol (film)componist zal het City of Prague Philharmonic Orchestra begeleiden tijdens deze live uitvoeringen.

Tijdens de live uitvoering zal de documentaire op een 4K Ultra HD LED scherm worden getoont. Om deze documentaire tot stand te laten komen waren er 125 expedities, 39 landen en 600 duik-uren nodig!

Kaarten voor deze concerten zijn vanaf 15 juni om 10:00 uur te verkrijgen. Voor de kaartjes in Ahoy betaal je tussen de 40 en 65 euro (exclusief servicekosten). Prijzen voor de voorstelling in Paleis 12 zijn vooralsnog niet bekend.
Afbeelding van het schildpad is afkomstig van: ©BBC 1996. PHOTOGRAPHY ©BBC 2017Nicki Minaj & Future1

NICKI MINAJ EN FUTURE NAAR PALEIS 12 EN ZIGGO DOMEDe Amerikaanse rapper/zangeres Nicki Minaj komt samen met de Amerikaanse...

Emil Landman

EMIL LANDMAN OP CLUBTOUR NAAR O.A. PAARD EN SIMPLON Emil Landman komt met zijn subtiele gitaarliedjes, warme kalme stem en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.