Nothing But Thieves naar 013, AFAS Live en Ancienne Belgique

Nothing But Thieves
Nothing But Thieves naar 013, AFAS Live en Ancienne Belgique
Door op De alternatieve rocksband Nothing But Thieves komt op 14 november naar de Ancienne Belgique te Brussel, 15 november naar AFAS Live in Amsterdam en op 16 november zijn ze te zien in 013, Tilburg.

De Britse band bestaat uit frontman Conor Mason, gitarist Joe Langridge-Brown, gitarist Dominic Craik, bassist Philip Blake en drummer James Price. Met de track Itch weten ze in 2014 direct in het oog te springen. Na de singles Hanging en Wake Up Call verschijnt hun titelloze debuutalbum vol alternatieve gitaarrock met catchy pop feel. Nu zijn deze vijf jongens uit Southend getransformeerd van een bandje dat voor een handvol vrienden in Essex speelde tot een populaire band die in 35 landen wereldwijd uitverkochte zalen platspeelt.

Komende maanden is Nothing But Thieves nog te zien op onder andere Pinkpop, Sziget en Pukkelpop. In november komen ze dus terug voor een aantal grote concerten.

Tickets voor de concerten gaan op 8 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Hieronder kan je de tickets, data en prijzen vinden voor de Nothing But Thieves concerten.

14 november 2018 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
15 november 2018 - AFAS Live, Amsterdam (tickets) € 39,60
16 november 2018 - 013, Tilburg (tickets) € 39,40

Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een reminder in voor de show in 013 en hier voor het concert in Afas Live.
lily allen

LILY ALLEN NAAR TIVOLIVREDENBURG EN ANCIENNE BELGIQUE Lily Allen is terug van weggeweest en met nieuwe muziek. Op 8 juni brengt...

Mary Black

MARY BLACK IN JUNI 2019 NAAR UTRECHT VOOR EEN CONCERT De Keltische folkzangeres Mary Black geeft op 1 juni 2019 een concert in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.