Amber Arcades naar Rotown, Sugarfactory en Merleyn

Amber Arcades
Amber Arcades naar Rotown, Sugarfactory en Merleyn
deel via whatsapp
Door op Annelotte de Graaf maakt onder het alias Amber Arcades dromerige indiepopliedjes. Met nieuwe songs van haar album European Heartbreak dat is september uitkomt staat ze op 25 oktober in Rotown in Rotterdam, op 26 oktober in Sugarfactory, Amsterdam en op 27 oktober in Merleyn te Nijmegen.

Enkele jaren geleden vertrok Annelotte de Graaf naar New York om zich daar te focussen op muziek samen met haar favoriete muziekanten uit bands als Quilt en Real Estate. De reis resulteerde in het debuutalbum Fading Lines die uitkwam in 2016. Er werd een live band samengesteld, op tour gegaan en ondertussen is het alweer bijna tijd voor het tweede album. Met de single Simple Song geeft ze ons alvast een voorproefje van dit album.

De kaartverkoop voor de concerten is per direct gestart. Tickets, data en prijzen voor de shows kan je hieronder vinden.
25 oktober 2018 - Rotown, Rotterdam (tickets) € 14,00
26 oktober 2018 - Sugarfactory, Amsterdam (tickets) € 12,50
27 oktober 2018 - Merleyn, Nijmegen (tickets) € 11,00
deel via whatsapp
onderinvloed

10 JAAR JUBILEUM VAN ONDER INVLOED MET O.A....In juni bestaat Onder Invloed 10 jaar. Het begon als uitprobeersel en is...

het zesde metaal

HET ZESDE METAAL VOOR VIER SHOWS NAAR NEDERLAND De Vlaamse rockband Het Zesde Metaal komt voor vier shows naar Nederland....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS