Paradiso verwelkomt Raphael Saadiq

Raphael Saadiq
Paradiso verwelkomt Raphael Saadiq
deel via whatsapp
Door op Op maandag 29 oktober staat zanger en producer Raphael Saadiq in het Amsterdamse Paradiso. Al jaren staat de Amerikaanse muzikant garant voor ouderwets soulvol vakmanschap met zijn klassieke soul en R&B.

Als middelbare scholier mocht hij al mee op tour met Prince en Sheile E op de 'Parade Tour' en na deze tour richtte Saadiq, Tony! Toni! Tone! op dat eind jaren tachtig grote hits scoorde als Feels Good en It Never Rains. Op het hoogtepunt van Tony! Toni! Tone! verliet Raphael de groep om solo verder te gaan.

De voorverkoop voor dit concert start op donderdag 31 mei om 11:00 uur. Wil je de start van de kaartverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart.

Tickets voor Raphael Saadiq op maandag 29 oktober in Paradiso te Amsterdam kosten €34,- euro en zijn verkrijgbaar via de link.
deel via whatsapp
Martin Garrix

MARTIN GARRIX VOOR TWEE SHOWS IN RAI TIJDENS... Martin Garrix geeft dit jaar voor de derde keer op rij twee optredens in de...

Rue Royale

RUE ROYALE NAAR ROTTERDAM, UTRECHT EN BREDA Rue Royale komt voor drie clubshows naar Nederland. Ze staan op het podium...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS