Ms. Lauryn Hill voor concerten langs Nederland en België

Lauryn hill
Ms. Lauryn Hill voor concerten langs Nederland en België
deel via whatsapp
Door op Vandaag kondigde Ms. Lauryn Hill haar twaalf Europese stops aan voor haar wereldtournee 'The Miseducation Of Lauryn Hill 20Th Anniversary Tour' waar de AFAS Live in Amsterdam en Vorst Nationaal te Brussel ook op het programma staan. Met deze tour viert ze het twintigjarig bestaan van haar debuut- en solo-album The Miseducation of Lauryn Hill.

Op zondag 18 november komt ze naar de Vorst Nationaal te Brussel. Tickets voor Ms. Lauryn Hill in de Vorst Nationaal zijn verkrijgbaar vanaf €53.40 euro en je vindt ze via de link. De kaartverkoop start op 25 mei om 10:00 uur. Stel hier een ticketreminder in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is gestart.

Op donderdag 6 december is ze te zien in de AFAS Live in Amsterdam en tickets voor dit concert kosten €61,80 euro. Tickets voor Ms. Lauryn Hill in de AFAS Live zijn verkrijgbaar via de link en gaan op 25 mei om 10:00 uur in de voorverkoop. Stel hier een ticketreminder in voor dit concert.

Meervoudig platina-artiest Ms. Lauryn Hill vestigde haar naam met The Fugees. Hitsingles als Doo Wop (That Thing) en Everything Is Everything katapulteerde haar tot superster, wat uiteindelijk bekroond werd met tien GRAMMY®-nominaties en vijf GRAMMY®-Awards.
deel via whatsapp
Paradiso logo nieuw

VIOLETTA ZIRONA, SAM FENDER EN MEER NAAR 'VAN ALLEEN...Op zondag 23 september vindt in Paradiso , Amsterdam Van Alleen Naar...

passenger

PASSENGER NAAR DE AFAS LIVE EN TRIX Op woensdag 26 september geeft de Britse singer-songwriter Passenger een...

REACTIES

Avatar romy74
wo 23 mei 2018 15:10

romy74 FINALY he he eindeijk ik ga hier proberen bij te zijn

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS