HAEVN begin oktober naar Carré

review: Haevn -23/02 - Paradiso HAEVN
HAEVN begin oktober naar Carré
Door op HAEVN treedt op 5 oktober 2018 opnieuw op in Carré. Het duo brengt op 25 mei hun langverwachte debuutalbum Eyes Closed uit. Eerder dit jaar deed HAEVN nog een clubtour door Nederland.

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 25 mei om 10:00 uur. Kaarten voor de show van HAEVN kosten €35 (incl. servicekosten en theatertoeslag en excl. transactie- en/of verzendkosten) en zijn verkrijgbaar via Carre.nl. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 25 mei om 10:00 uur.

HAEVN werd in 2015 opgericht door songwriter Marijn van der Meer en filmcomponist Jorrit Kleijnen. Eerste singles ‘Where The Heart Is’ en ‘Finding Out More’ behaalden miljoenen streams en waren ook te horen in de reclamecampagnes van twee grote automerken. Het duo werd in 2016 genomineerd voor een Edison Award en 3FM Award in de categorie Beste Nieuwkomer. In 2017 stond HAEVN al eerder in een uitverkocht Carré.

raymond1

RAYMOND VAN HET GROENEWOUD IN 2019 NAAR AANTAL PODIA...De Vlaamse zanger (met Nederlandse wortels) Raymond van het Groenewoud is...

racoonnewss.jpg

RACOON KONDIGT FLINKE THEATERTOUR VAN 30 SHOWS AAN Racoon doet een groot aantal theatershows. Van Goes tot Utrecht en vele...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.