Pete Philly trapt Europese tour af in Melkweg

Pete Philly
Pete Philly trapt Europese tour af in Melkweg
Door Nicolawifi op 16 mei 2018 - 10:42 Vorige maand gaf rapper/zanger Pete Philly zijn eerste liveshows sinds lange tijd in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. De tickets waren razendsnel uitverkocht. Met zijn nieuwe tour komt hij langs Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, België en Nederland. Op 13 oktober 2018 is Pete Philly te zien in de Melkweg in Amsterdam en 20 oktober 2018 in Trix Bar te Antwerpen.

Pete krijgt meer aandacht door media wegens lange afwezigheid door de ziekte. Toch wordt zijn nieuwe muziek enthousiast ontvangen en zo was hij te gast bij Gerard Ekdom op NPO Radio 2 en Koffietijd op uitnodiging van 3FM-dj Frank van der Lende. Tevens stond hij ook op de podium tijdens Bevrijdingspop in Haarlem.

Tickets
Tickets voor Pete Philly in de Melkweg gaan in verkoop aanstaande vrijdag 18 mei om 10:00 uur via deze link op Ticketmaster en ze kosten €22,70 (incl. servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten). We kunnen je emailen als de kaartverkoop begint. Hier stel je zo'n ticketreminder in.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Streets

THE STREETS NAAR ANCIENNE BELGIQUE EN TIVOLIVREDENBURGOp 14 februari 2018 staan ze in de Ancienne Belgique te Brussel en op 15...

Orbital

DANCE DUO ORBITAL TIJDENS ADE NAAR PARADISO Orbital speelt op 19 oktober op het Amsterdam Dance Event . De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.