Suede met nieuw album ook naar Ancienne Belgique

suedegroot
Suede met nieuw album ook naar Ancienne Belgique
deel via whatsapp
Door op Op 30 september 2018 geeft Suede een optreden in de Ancienne Belgique te Brussel .De support act van deze avond is Gwenno. Op 1 oktober is de band te zien in Paradiso, Amsterdam, maar dit concert is al helemaal uitverkocht.

Het nieuwe album van de Britpopgroep The Blue Hour zal op 21 september uitkomen en de Londense groep koppelt er meteen ook een tournee aan vast.

In het begin van de jaren '90 kwam het titelloze debuutalbum van de groep uit. Nummers als Dog Man Star en Coming Up zorgden voor landelijke erkenning en uiteindelijk ook wereldwijd. Het nieuwe album The Blue Hour is alweer hun elfde studioalbum.

Tickets gaan op 18 mei om 10:00 uur in de voorverkoop en kosten €37,- euro. Tickets voor Suede op 30 september in de Ancienne Belgique zijn verkrijgbaar via de link.
deel via whatsapp
altstadt

WINNEN: 2X2 KAARTEN MOOON + TAMARIN DESERT IN ALTSTADTOver twee weken spelen de psychedelische bands Mooon en Tamarin Desert in...

Caravana Sun

CARAVÃNA SUN MET STARFISH NAAR SUGARFACTORY In juli is er een surfersavondje te beleven in Sugarfactory. De Australische...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS