Live At brengt ode aan o.a. David Bowie en Prince in A Tribute To 2016

Amsterdamse Bostheater
Live At brengt ode aan o.a. David Bowie en Prince in A Tribute To 2016
Door GraciaVisscher op 14 mei 2018 - 12:52 'A Tribute To 2016' is de nieuwste toevoeging aan de reeks Live At-openluchtconcerten in het Amsterdamse Bos komende zomer. Deze avond, waarop de in het jaar 2016 overleden artiesten centraal staan, vindt plaats op zaterdag 21 juli.

2016 is het jaar waarin groten uit de wereld van de popmuziek zijn overleden zoals David Bowie, George Michael, Prince, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glenn Frey (Eagles), Toots Thielemans en Leonard Cohen. In samenwerking met Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge, The Pointer Sisters en de ter ziele gegane North Sea Jazz Club is een Live At-huisband samengesteld. Nederlandse topvocalisten gecombineerd met de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten.

Kaarten voor A Tribute To 2016 op zaterdag 21 juli zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 18 mei om 10:00 uur via deze link. Een ticket koop je voor 28,- (incl. servicekosten).

Kaartje kopen voor 'A Tribute To 2016'? Van vrijdag 18 mei kun je via deze link een ticket scoren! Wil je een reminder instellen om op tijd bij de start van de kaartverkoop te zien? Klik hier om jouw reminder in te stellen.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AmsterdamConcertgebouwnws

JETT REBEL OPNIEUW NAAR HET CONCERTGEBOUWIn 2015 gaf Jett Rebel zijn eerste soloconcert in Het Concertgebouw . Nu...

bowie

A BOWIE CELEBRATION OOK LANGS NEDERLAND EN BELGIË Tijdens de ' A Bowie Celebration: The David Bowie Alumni Tour ' wordt de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.